1

Ledare: Ett Sverige fritt från cannabis?

Sverige är en isolerad ö i världen när det kommer till narkotikapolitik. I andra moderna och välfungerande länder så accepterar man att cannabis är en relativt sett mindre farlig drog. Det är ett faktum att många använder den och kommer att fortsätta göra det.  

I Sverige däremot så har cannabis, då det är den vanligaste illegala drogen, blivit något av knarkkrigarnas nemesis när det kommer till krigsretorik och det eviga tjatet om kampen mot narkotika.

Pga att det så länge rått en hegemoni här så har nolltoleransens försvarare ett kraftigt övertag. Man har nästan förintat kritiker och avfärdat dem som drogliberaler. 

Detta har skapat en rädsla som gjort att vi som kritiserar den rådande politiken förväntas vara perfekta i vår argumentation och helst inte ha någon svag sida. Ironiskt med tanke på att det snarare är etablissemanget självt som är sjukt. 

Vi pratar om moralkonservativa borgare, galna scientologer, giriga entreprenrörer och maoistiskt vänsterfolk som lurar i resten av Sverige att det handlar om signaler, ett krig som som på något magiskt sätt ska kunna vinnas.

Visst, tiden är knarkkrigarnas stora fiende och de för en tynande tillvaro men här i Sverige behöver vi, motståndarna, morska upp oss mot denna hysteri. Vill vi snabba upp utvecklingen och verkligen avsluta deras utopiska kamp så måste det ske genom retoriska angrepp. 
Dessa moralister som de facto är mördare måste anklagas, bedömas och hängas ut för att belysa hur orealistiska och kontraproduktiva deras idéer är. 

För när de som utsätts för propagandan upptäcker att de lurats av fundamentalister, då kommer det bli mycket svårare för den gamla skolan att sprida sin ideologi.

Upp till kamp mot kampen mot narkotika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.