1

Premiär för Cannabis.se Magasin

Det här är alltså vårt nya magasin som vi avser att ge ut 7-8 gånger per år. Tanken är att vi samlar ihop det bästa från vår hemsida sedan det senaste numret, för sammanställning i ett mer klassisk tidningsformat. 

Förutom det ska vi även skriva reportage och göra intervjuer specifikt för magasinet. I detta nummer intervjuar vi två av medlemmarna i det omtalade hiphop-kollektivet Labyrint.

Det här du läser nu är versionen för mobiler och surfplattor, eller vanliga webbläsare om du så vill. Vi har även valt att göra ytterligare en version med samma innehåll men i PDF. 

Första numret är lite av ett test och vi ber er därför att vara snälla mot oss. Design och layout kommer garanterat att förändras i och med varje nytt nummer.

Vi kommer att satsa på det visuella till skillnad från vår hemsida, där nyhetsvärde och källa prioriteras, dessutom är fotografi och bildkonst något av arvet från tidningsvärlden som vi hittills eftersatt. Här kommer vi behöva hjälp från er som besöker Cannabis.se och läser detta magasin. Skicka gärna bilder och fotografier till oss som vi kan publicera.

Vill du skriva för oss så tveka inte att höra av dig! Du behöver inte vara ordets riddare eller professionell skribent. Har du något att berätta om smögande, narkotikapolitik eller cannabiskultur så bör du höra av dig!

Legalize it!

Innehåll i nummer 1/2013

  • Ledare: Ett Sverige fritt från cannabis?
  • Intervju: Labyrint
  • #normaliseringskampanjen
  • Test av Puffit Vaporizer
  • Vinn en Puffit Vaporizer
  • Nyheter från Cannabis.se
  • Kalender
  • Nästa nummer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.