Nyheter

12 % av riksdagsmännen har knarkat!

Debatten kring svensk narkotikapolitik och dess brister lyfts allt mer. Nu senast är det en undersökning som publiceras i Plaza kvinna som startat debatt kring ämnet.

Undersökningen visar att 12 % av riksdagsmännen någon gång har brukat narkotikaklassade och olagliga substanser. En större samling riksdagsmän än vad många partier har idag. I Expressens senaste demoskopundersökning var det endast socialdemokraterna och moderaterna som hade ett större stöd än 12%.

Många riksdagsmän har dock undvikit att svara på frågan genom att inte kommentera, personer som sedan visat sig testat någon typ av narkotika. Den korrekta siffran är högre än 12 %. Det verkar som att det är cannabis som de flesta riksdagsmän testat, förutom den lagliga alkoholen.

Att kalla 12 % av våra riksdagsmän missbrukare känns inte rätt, lika rätt som det är att kalla vanliga människor som röker en spliff ibland för missbrukare. Cannabis.se uppmanar riksdagen att legalisera cannabis och startar en egen ”smokeclub”.

[tags]cannabis, marijuana, politiker[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.