Nyheter

2020 rekordår för anmälningar mot narkotikastrafflagen

Journalisten Johan Wicklen som skriver om vetenskap och forskning för SVT Nyheter konstaterade nyligen på sin twitter att förra året blev ett rekordår när det gäller att lagföra folk som använder narkotika. Detta enligt data från BRÅ, det rör sig dock än så länge om preliminära siffror.

Är det inte lite sjuk att staplarna för överlåtelse och framställning knappt rör på sig samtidigt som polisen lägger mer och mer resurser på att gripa brukare?

Det är verkligen en genomusel ide att prioritera jakt på medborgares kroppsvätskor under rådande gängkrig i Sverige! Dessutom så är det vedertaget att polisen plockar lågt hängande frukt med ringa narkotikabrott för att höja uppklarningsprocenten.

Vad håller vi egentligen på med!?

3 Replies to “2020 rekordår för anmälningar mot narkotikastrafflagen

  1. Inom de flesta yrken prioriteras bekvāma ARB.uppgifter. Tråkiga och svårare uppgifter skjuts på framtiden.

  2. Ja vi äger inte Våra kroppar än inte ens efter 2000 år i det Romerska statssystemet, Men enligt Vår Bibel är det Folkets medicin, Bladen på livets Träd, Men Läkemedelsbolag och Aktieägare, tjänar inte nog på denna växt så Staten får in för lite skatt på Deras kapitalvinst! dessutom kan Vi bota oss Själva vilket ytterligare minskar köp av mediciner som genererar skatt till staten på vinsten av oljans mediciner, Girigheten bedrar deras förstånd, å då ska vi straffas för att vi medicinerar oss Själva å det kostar mycket för Staten men straffas ska Vi, och om det är Thc med som står för vår sociala förstånd ock vår kreativitet ja det blir riktigt farligt för Staten ! God Fortsättning på det nya Året

  3. Om polisen skulle gå med på förslaget om slumpartade drogtester bland de egna, skulle statistiken förändras(?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.