Nyheter

2,5-åring bekämpar hjärntumör med marijuana

Den yngste användaren av medicinsk marijuana i den amerikanska delstaten Montana är drygt tvåårige Cash Hyde, som vunnit kampen mot cancer med hjälp av cannabis.
Cashs pappa, Michael Hyde, tror att det bl a beror på bönens kraft samt på att sonen för andra behövande ska tjäna som ett levande exempel på att medicinsk cannabis fungerar.

 

Montana har över 28,000 licensierade användare av medicinsk cannabis och 51 av dem är under 18 års ålder. Det kan ju tyckas vara chockerande många, men ut statistisk synpunkt är det en försvinnande liten del av Montanas befolkning.

 

Naturligtvis dyker det i klippet även upp en knarkkrigare, som är högeligen bekymrad över att cannabis inverkar menligt på mycket unga individers inlärningsförmåga, men man kan då givetvis fråga sig:

-Vore det bättre om barnens hälsa och möjligen deras liv,  offrades på drogmoralismens, fördomsfullhetens och okunskapens  altare..?!

Jag tror inte det, gör du..?

Länkar:

Toddler Prescribed Medical Marijuana

MT youngest cannabis cardholder is 2.5 years old

Toddler, one of 51 kids using medical cannabis in MT

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.