Nyheter

Aktivistorganisationen ASA slår tillbaka mot DEA

SJR 20 är ett lagförslag som uppmanar presidenten och kongressen att stoppa narkotikapolisen DEA och deras skatteslösande kamp mot cannabis och medborgarna. Tretton delstater i USA har idag någon form av lag på statlig nivå som reglerar och accepterar medicinsk konsumtion av cannabis.

 

Trots detta så har den federala narkotikapolisen DEA ihärdigt attackerat ekonomin för medicinsk marijuana i hela USA, speciellt i Kalifornien och andra delstater med folklig majoritet för JA i legaliseringsfrågan. Den andra juli så röstade 24 för (mot 15) lagförslaget i Kaliforniens senat, ungefär som delstatens ”riksdag”.

Nästa hållplats i den juridiska processen för SJR 20 är lagrådet Assembly med representanter ifrån alla Kaliforniens counties. Klarar lagen sig igenom även där så får vi se när de morrande gräsrötterna skäller ut DEA och vita huset.

Källa: California Senate Passes Resolution Calling for an End to DEA Raids

Kampanjsida för SJR-20

[tags]cannabis, medicinsk marijuana, sjr 20, asa, dea, legalisering[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.