Nyheter

Aktuell aktivism för cannabis

Vi vill tipsa om två viktiga saker just nu inom den svenska aktivismen för cannabis. Först Wally Johnsons rättegång som sker den 4 juni i Malmö tingsrätt. Anledningen är att han rökte cannabis i tv-soffan hemma en fredagskväll samtidigt som polisen var på annat ärende i trapphuset, då de kände doften från hans lägenhet och knackade på.

I sann Wally-anda försöker han göra rättegången till ett jippo precis så där som han alltid gjort. På Facebook finns det ett evenemang med budskapet inget offer, inget brott. Läs om Wallys syn på saken i debattinlägget hos Syre.

Wally är en veteran inom rörelsen som har debatterat mot knarkkrigare, länge varit engagerad i AKC och anordnat cannabismässa i Malmö.

Namninsamling för att avkriminalisera cannabis!

Nätverket Avkriminalisera Cannabis (AKC) håller på att ta fram en kampanj för att förmedla brukarnas åsikt till socialminister Lena Hallengren. Vi måste trycka på om frågan att avkriminalisera konsumtion av narkotika i och med regeringens kommande översyn av narkotikapolitiken.

Grunden i denna politiska mediakampanj kommer att vara namninsamlingen på AKCs hemsida avkriminalisera.se.

Skriv på!

Fria Wally!!

3 Replies to “Aktuell aktivism för cannabis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.