Piratpartiet i Alliansen 2010
Nyheter

Alliansens svar på röd popmusik kan vara sjörövarsång

Den blåa Alliansen är inte lika hippa som det rödgröna laget. Det är svårt att slå Mona i Kungsträdgården som diggar till tonerna av moderna trubadurer och rapperz från förorten.

En dimmig idé: Fredrik Reinfeldt borde spola Kd och bjuda in Piratpartiet i sin Allians. På så sätt kan Sverige ta en ledande roll i framtidens elektroniska värld, genomföra en välbehövlig reform av narkotikapolitiken och uppnå en riksdag utan ett nationalistiskt missnöjesparti.

Kom igen, så svårt är det inte att lyckas med detta. FRA-lagen fungerar lika bra med en riktig demokratisk domstol. Det kan helt enkelt inte vara så svårt att göra den en gnutta mer demokratisk. Nu direkt skulle EU-ordförandeskapet kunna användas till att offentliggöra ACTA-förhandlingarna.

Sen bjuder man med Falkvinge på tågresan upp till Mauds landställe. Ung Allians blir direkt hippare än vänstern och Reinfeldt får styra Sverige i fyra år till, med piratlapp över ena ögat.

Skänk några dubloner varje månad fram tills valet: bli guldpirat!

Yarr arr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.