Miljonlotteriet IOGT-NTO
Nyheter

Allt är tillåtet i den smutsiga kampen mot droger – personangrepp är standard

IOGT-NTO:s ordförande Anna Carlstedt tar till personangrepp på sin blogg efter TV4 nyheternas granskning av föreningens eget lotteri. På tio år har nykterhetsföreningen tjänat en miljard, pengar från spelmissbruk som används i kampen mot droger. 😉

TV4 reportern blir till ett förlöjligande verb och hans metoder ifrågasätts. Att han låtit två ungdomar provköpa Miljonlotter i butiker påstås vara sensationsjournalistisk. Dubbelmoralen i angreppet från Carlstedt är uppenbar då IOGT själva i jakten på tidningsrubriker skickar in ungdomar i butiker för att köpa folköl. Om nykteristerna gör det igen så kan vi lova att en polisanmälan om uppmaning till omyndigt alkoholköp kommer att göras.

 

 

Carlstedt hinner även med att förolämpa politikern Gunnar Axén (M), anledningen är att han kritiserar IOGT-NTO och som många andra svenskar vill avskaffa systembolaget.

Vi tar en namninsamling/kampanj på det:

Stoppa IOGT-NTO:s kamp mot droger!

(Det viktiga är att skriva under, använd gärna alias)

Sprid via Facebook, Twitter eller Pusha

Länkar:

IOGT-NTO tjänar pengar på spelmissbruk

Anna Carlstedts blogg: Det är TV4 som ska skämmas – inte IOGT-NTO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.