Nyheter

AMD är narkofascister

Anhöriga Mot Droger (AMD) är en fundamentalistisk organisation som tillhör det förflutna. Den bildades när ordförande Lena Larsson manövrerades ut från Föräldraföreningen Mot Narkotika (FMN) pga hennes extrema åsikter. Hon startade då AMD, Larssons drivkraft är ingen hemlighet, hennes dotter dog av en heroinöverdos som tonåring och allt började ju såklart med hasch.

AMD är inte seriösa och utgörs till stor del av Larssons familj och vänner, vi talar alltså om en riktig liten ekokammare. Dessa människor är knarkkrigare från 1980-talet som fullkomligt hatar knark och således även knarkare.

Häromdagen så postade Larssons man, även han aktiv knarkhatare inom föreningen, en text från henne i deras Facebook-grupp. Det handlar om att Aftonbladet senaste tiden publicerat flera internationella nyheter om cannabis i bl a Danmark. Tvättäkta knarkkrigare eller narkofascister som vi även kan kalla dem vill såklart påföra censur för att göra samhället fritt från narkotika. En av landets största tidningar borde helt enkelt veta bättre och undanhålla ungdomen från sådan här skadlig information.

Vi skrattar kanske åt det här, men det gör inte den fd höjdaren inom narkotikapolisen Walter Kegö. Han tycker helt enkelt att cannabisrökare är korkade och borde välja en annan väg än den till helvetet. En man som länge försökt skylla terrorism och miljöförstöring på alla som köper narkotika av langare. 

Är det här på riktigt eller en bisarr humorsketch?

Källa: Tipsare på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.