Nyheter

Amerikansk narkotikapolitik är korrupt

Det är mycket som inte stämmer med det knarkjihad som USA för mot narkotikan i världen. Vi har tidigare skrivit om Asset forfeiture som leder till giriga narkotikapoliser och razzior i vinstsyfte. Flera gånger har vi länkat till Rolling Stone och artikeln ”How America Lost The War on Drugs.” I årtionden har CIA och andra bokstavskombinationer sprayat kokaplantage i Anderna samtidigt som de dessutom handlat med droger. I politiska hearingar har det fastställts att CIA smugglat knark. Det är ett faktum!

Luftfartsmyndigheter jorden runt har stenhård koll på vem som äger och flyger plan, lägg därtill flygentusiaster som fotar och följer flygtrafik på internet. Det här gör att CIA och liknande organisationer kontrollerar brevlådeföretag som i sin tur ”äger” de flygplan som används för knarkaffärer, guantanamocharter och transport av ”terrorister” från Bromma till Egypten. En enkel till Cairo Prison och ett stolpiller tack!

Skumraskaffärerna ifrån myndighetshåll håller fortfarande på. Ett flyplan som tidigare använts av CIA för specialflygningar kraschade förra året i Mexicos djungler med 3.7 ton kokain i lasten. Som grädde på moset så har flygplanet även länkats samman med Bush juniors kompisar.

Länkar:
Update on CIA drug plane owned by “Donna Blue Aircraft, Inc”

How America Lost the War on Drugs

Cannabis.se om Asset forfeiture

[tags]droger, cia, flygplan, terrorism[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.