Nyheter

Annika Ljung skämmer ut hela polismyndigheten

Igår inleddes så förhandlingarna i hovrätten med narkotikapolisen Annika Ljung som anser att artisten Frej Larsson hotat henne. Detta då han i en sång sjungit om en guldfisk som bär samma namn som Ljung, som han ska filea på Valborg.
Eftersom att den inkompetenta och frihetshatande Ljungs heder måste försvaras så ska vi återigen behöva gå igenom det här spektaklet, som resulterade i en friande dom i tingsrätten för ett år sedan.

Annika Ljung är som många andra narkotikapoliser en förbannad kulturpolis som tror sig ha rätt att påverka kulturutbudet och vilka artister som är PK. Men hon har fel och vi ska alla skratta åt henne, bua ut henne och stödja Frej. För nästa gång är det du eller jag som blir trakasserade av kulturpolisen.

När även hovrätten friar Frej Larsson är det dags att sparka Annika Ljung från sitt jobb som ledare över en grupp narkotikapoliser, som arbetar i miljön med krogar och klubbar. Något Ljung visat att hon inte bör syssla med!

Nedan finner du ett intressant framträdande Ljung gjorde under en Almedalsvecka inte länge sedan. Hon har minst sagt NOLL koll och om vi låter dessa krafter vinna är vi illa ute!!

#BackaFrej #FriaFrej #SparkaAnnikaLjung

Länkar:
Frej Larsson Frias -En Seger För Yttrandefriheten

Frej Larsson Inför Rätta Den Tionde Oktober

Vadå för hot?

Överdriver Polisen Hotbilden Mot Annika Ljung?

(Bilden på Annika Ljung är ett montage)

One Reply to “Annika Ljung skämmer ut hela polismyndigheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.