Nyheter

Apples cannabis apps

Överraskande nog har Apple tydligen godkänt en ny gratis cannabis-app för iPhone som lär ut konsten att rulla en joint- ”Roll Your Own”.
Appen innehåller video och över 70 foton, så om man tillgodogör sig innehållet, lär man nog komma upp i samma artistklass som Brad Pitt när det gäller joint-framställning. 🙂

Om man i likhet med mig är en inbiten Applefantast, kommer det knappast som någon större nyhet att företaget har en viss (om än inofficiell) anknytning till marijuana sedan lång tid tillbaka.
Det ryktades flera gånger bland folk i Cupertino att de anställda inte skulle klara av att leverera vissa modeller före deadline, eftersom de ”var pårökta hela tiden”.
Men den omständigheten att de Apple-anställda skulle puffa maja (om nu ryktena var sanna), verkade inte alls ha någon negativ effekt på produktionen.
P g a Apples historia med ”the good herb” är det därför kanske inte så överraskande att Apple redan 2009 godkände en 3$ iPhone-app som gör det möjligt för medicinska marijuanapatienter att söka legal cannabis på nätet.

 

 

Däremot ter det sig kanske mera överraskande att företaget nu godkänner en kontroversiell ”Lär-dig-rulla-joint-app” som dessutom innehåller en marknadsföringsbild av den f d Kalifornien-guvernören Schwarzenegger som njutningsfullt puffar på en joint. (Förmodligen ur filmen Pumpin’ Iron)
Just den omständigheten gör att det finns vissa farhågor bland cannabisentusiasterna att appen snart kommer att försvinna från iTuneStore.

Länkar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.