Nyheter

Är Silvia sjuk i Alzheimers?

Går det att skriva om det här på ett respektfullt sätt eller råder det ett tabu? Men så är det bara, hennes mamma led av samma sak. Det är väl inget att hymla om. Det förtjänar att skrivas om eftersom hon är drottning och att Svensk Damtidning fegade ur.

Tidningen publicerade nyheten i förra veckan men tog snabbt bort den från hemsidan. Internetz har surrat om det en längre tid.

Vi har tidigare klankat på Silvia därför att hon är en galjonsfigur för kampen mot droger både i Sverige och i hela världen. Det var bara några månader sedan som drottningen var på visit hos USA:s första dam Michelle Obama och utrikesminister Hillary Clinton för att i en intervju med SR ondgöra sig över trenden med legalisering i Latinamerika.

 

Drottningen är kanske inte specifikt anti-cannabismedicin men hennes lakejer motarbetar det. Ett exempel är skattefinansierade Torgny Peterson/Hassela som leker tidning (Actnow) och i den smutskastar det medicinska bruket av cannabis så ofta det går.

 

Med lite mindre motstånd så hade kanske forskningen på syntetiska cannabinoider gått snabbare och redan idag kunnat hjälpa t.ex. patienter med demenssjukdomar. Ett annat problem är den politiskt korrekta åsikten om att cannabisört i naturlig form absolut inte kan vara medicin vilket gör det svårt för drottningen att på laglig väg motverka demensen med hjälp av cannabis. Att det är så gott som samma ämnen struntar knarkkrigare i!

Med all respekt för individen Silvia, PK off, så är det här ett inbyggt problem när det gäller statsskicket monarki. Det vill säga att tronen precis som tyngande anlag så klart går i arv. Ge upp!

Är drottningen villig att pröva alternativa metoder så rekommenderas Swecan.org eller medicinen Sativex. Ett av alla slottets rum går säkert att bygga om till ett drivhus. Naturlig medicin finns!

Länkar:

Prevention of Alzheimer’s Disease Pathology by Cannabinoids: Neuroprotection Mediated by Blockade of Microglial Activation (Syntetiska cannabinoiden HU-210 som motverkar celldegenerering orsakad av Alzheimers narkotikaklassades i Sverige under 2009)

Behandla dementa med det antipsykotiska Cannabidiol

CB-receptorer skyddar hjärnan

Brev till Drottning Silvia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.