Nyheter

Beatrice Ask är en fascist

Problemet är att knarkkrigarna är vana vid att få sin vilja igenom och att enkelt kunna beställa nya lagar av svenska politiker. I Sverige satsas resurserna så klart på polis, propaganda och privata/korrupta behandlingshem.

Senaste igår så kunde vi läsa i DN om nedstämd och sönderstressad vårdpersonal pga nedskärningar på Stockholms största beroendeklinik för unga. Nedskärningar håller på att riva sönder verksamheten men det bryr sig inte justitieminister Ask och regeringen om.

Det är lättare att ge polisen mer befogenheter och införa något så rättsvidrigt som drogtest av minderåriga utan föräldrarnas vetskap. Det är alltid samma visa. Läskiga ord som tex knarkarkvart används när justitieministern försvarar regeringens förslag i media trots att den viktiga remissinstansen lagrådet sagt nej.

I USA där utvecklingen kommit längre är det ändå lika falskt. Landets drogtsar säger visserligen att knarkkriget är över men ändå går större delen av budgeten till polisen istället för vården.

Vi måste stoppa knarkkrigarlobbyn och fascistoida lagar vars enda syfte är att driva på kampen mot droger!

På Facebook kan du gå med i gruppen:

Håll Beatrice Ask och hennes snutar borta från våra ungar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.