Nyheter

Beatrice Ask död i haschöverdos

Vi drogliberaler är totalt underbemannade nu, därav det lugna tempot på Cannabis.se. Men det ska snart blir mer normalt, lovar och svär. Så länge kan vi ju glädjas åt att varannan svensk numera vet att vår justitieminister inte har någon som helst koll på cannabis. Ministern försökte vara med i svängen på Facebook men ack vad illa det gick.

Satir är sällan 100% sant, säkert är dock att en överdos av cannabis i praktiken är omöjligt. Förresten, knark krossas snarare för att snortas i ”remsor” eller injiceras genom kanyler.

Faen vad hon gjorde bort sig genom att inte göra en pudel. Istället för att bara länka till någon rapport så panikbabblar hennes spinndoktor i media och på nätet om drogliberalism och semantik.

Frågan är om inte fullkomlig tystnad från justitiedepartementet hade varit att föredra i det här fallet, rent PR-mässigt alltså. 🙂

Bäste Per Claréus, pressekreterar hos Ask, vad i helvete är egentligen drogliberalt och är det automatiskt något dåligt?? Denna dogmatiska kamp mot droger är på många sätt som häxbränning back in the days. 

Länkar:

Marijuana Overdoses Kill 37 in Colorado On First Day of Legalization

Beatrice Ask kommenterade fejkad nyhet

Magnusson: Beatrice Asks okunnighet är livsfarlig

Sweden’s justice chief left high and dry over spoof marijuana deaths story

Beatrice Ask, Sweden’s Justice Minister, Falls For Spoof Marijuana Deaths Article

Ovanligt drogliberala Aftonblaskan (Var är RNS?): Beatrice Ask hånad efter satirmissen & Nu skrattar hela världen åt Ask

Ps.

Enligt Bengt Svensson, professor i socialt arbete vid Malmö Högskola, så är Svensk narkotikapolitik på reträtt.

Undra varför! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.