Nyheter

Bodström borde försvara sin egen och allas rätt att säga NEJ!

Debaclet med Bodström som först sa ja till ett drogtest för att hastigt ändra sig är ett bra exempel på hur drogtester så klart är integritetskränkande. Knarkkrigare i Sverige har länge planerat ”frivilliga” drogtester i skolan vilket vi bloggat om ett flertal gånger.

Trots att resten av världen går mot harm reduction och ökad förståelse för samhällsproblemet som narkotikan utgör så går duktiga Sverige demonstrativt mot strömmen i valtider.

 

 

Fossberg skriver i Expressen om Bodström, den f d justitieministern har säkert inte använt något förutom lite hasch i sin ungdom som alla andra men hans reaktion är naturlig. Knarkkrigare och populistiska politiker pratar om frivillighet när det kommer till drogtester men i praktiken så stämmer det självklart inte.

Bodström: Ta ett snack med Björn & Björn så kan du säkert få veta mer om narkotikapolitik och hur di röde ska attrahera fler ungdomar att rösta socialdemokratiskt. Fan vad segt det går i Sverige!!

Länkar:

Johannes Forssberg: Bodström med byxorna nere

Bodströms realitychock

Narkotikapolitik – Sverige och världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.