Nyheter

Bodströms realitychock

Efter att Thomas Bodström först gått med på att lämna ett drogtest, ändrar han sig plötsligt och vägrar ställa upp, under förebärande att han kände sig svettig. Senare anger han ett missförstånd som skäl:
-Jag trodde att det var en modern metod; att man skulle ta blodprov i armen. Dessutom kändes det alltför integritetskränkande för vår förre minister att behöva urinera på en toalett inför en vilt främmande kvinna.
(!)

Också Tant Gredelin, vår nuvarande justitieminister Beatrice Ask (m) var tillfrågad av P3, men hon klarade drogtestet med glans, visst. (Why am I not surprised..?)
Utan att känna mig alltför skadeglad (undertrycker med möda ett småleende), skulle jag vilja ge förre justitieministern Thomas Bodström (s) ett uppriktigt känt grattis.
-Grattis Thomas, till att du äntligen fick konfronteras med det som är daglig verklighet för så många i konungariket Sverige i detta nådens år 2010!

http://www.youtube.com/watch?v=d1GIpZX-3nI

 

 

Enligt Stardusts blogg, ska Maria ”Cannabisträsket” Larsson (kd) efter incidenten ha twittrat Bodström i följande ordalag:
”Thomas Bodström. Om du är mindre svettig idag kan vi drogtesta oss tillsammans. Vuxna måste vara ett föredöme.”
Vilket tyder på att hon uppenbarligen besitter ett visst mått av humor, eller hur..? (Eller åtminstone någon i hennes närhet)
Förresten, vem vet; kanske skämtade hon om det där med cannabisträsket också..?

Eftersom jag har ett förflutet som murvel, vet jag vad jag nu skulle göra om jag jobbade åt P3. Jag skulle skyndsamt anskaffa den moderna provtagningsutrustning som Bodström säger att han trodde det handlade om och be honom  infinna sig för ett nytt försök, men med stick i armen den här gången. Som han tidigare ju redan ställt upp på.

Fast det är klart, vissa substanser går ju dessvärre inte ur kroppen så snabbt, så om vår förre justitieminister (rent hypotetiskt) skulle ha blivit nostalgisk någon gång i somras och återupplivat gamla minnen med vänner från förr, så…

Aj då..! Ser nu att det hela utspelade sig redan i maj månad. Ja, i så fall är det väl helt lugnt, Tompa! 😉 (Rent hypotetiskt)
Nehej..! Ser i Expressen att Bodström nobbade ytterligare testning. Hmm…

Länkar:

Det finns grader i frivilligheten

Bodström: Integritetskränkande att kissa inför en främmande person

Här vägrar Bodström drogtestet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.