Nyheter

Cannabis hjälper mot cancer

Med nätets hjälp sprids kunskapen om att cannabisplantans ämnen, cannabinoider, motverkar cancertumörer. Detta hade med största säkerhet varit allmänt känt och en etablerad medicin mot cancer om inte rabiata knarkkrigare gjort allt i sin makt för att smutskasta cannabis under flera decennier.

I USA har media sedan några år rapporterat om desperata människor som inte har råd med konventionell medicin eller kanske inte har några andra alternativ kvar. I Sverige finns det numera en godkänd cannabismediicn som heter Sativex. Det är ett hån mot alla som drabbas av cancer att endast erbjudas giftig kemoterapi som även skadar hjärnan när det finns alternativ.

Det här är något som vi bör använda som argument. Dem som kräver kamp mot droger och smutskastar cannabis bekämpar även en medicin som kan hjälpa cancerpatienter!

Länkar:

Cannabis For Infant’s Brain Tumor, Doctor Calls Child ”A Miracle Baby”

Management of Chemotherapy Induced Cognitive Impairment

Cancerpatienter överskattar terapieffekt

Mer från Cannabis.se:

USA/EU: Sativex snart även för cancerpatienter?

Kampen mot droger hämmar forskningen

Cannabis i kombination med kemoterapi en livräddare

Inhalerad marijuana kan hålla tillbaka hjärncancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.