Nyheter

Cannabis.se fyller 4 år!!!

Var med och tävla om fina priser som 5 års förbrukning av rullpapper, lyxfågelfrön och Cleareyes.

Sponsor: Ickysticky

Idag är det alltså 4 år sedan vi började blogga på Cannabis.se. Det känns som att mycket har hänt i drogdebatten under den här korta tiden. Idag vågar folk stå för att de vill ha en annan narkotikapolitik.

Den kategoriska benämningen knarkkrigare som vi gärna använder oss utav är ett sätt att ge igen med samma medicin och det tycks fungera. Hur mycket vi har bidragit med till denna effekt är egentligen oviktigt. Det härliga är att krigisk retorik och ideologiska lögner inte är lika accepterat idag.

Det har liksom blivit lite mindre ok att dunka på krigstrumman utan att ha vetenskapliga bevis för det som sägs. Varje gång höjdare i kampen mot droger uttalar sig om drogliberaler så njuter vi av deras panik och skriver ännu ett inlägg till bloggen.

 

 

Mycket är på gång internt i vår lilla organisation. En ny sida är snart här men inte riktigt ännu. Vi byter plattform för hemsidan och när mer än 1200 inlägg ska flyttas så krävs det en del arbete.
En annan stor förändring är våra planer på att skaffa utgivningsbevis för att på så sätt bli ett äkta medieföretag. Under våren är det alltså tänkt att vi ska bli mer öppna och på ett professionellt sätt bemöta propagandan.

Nu sparkar vi igång ett bloggkalas som är tänkt att pågå under några veckor och innehålla tre viktiga delar:

1. Tävling med Ickysticky

Genom att svara på några enkla frågor så kan du vara med och tävla om 5 års förbrukning av rullpapper, lyxfågelfrön och produkter från Ickysticky.se. Här kan du tävla: Kalastävling med Ickysticky

2. Nya Cannabis.se

Vi vill att den nya sidan ska formas i samråd med läsarna. Hur ska den se ut och vad vill du läsa om? Vi kommer att visa skisser och genom enkäter fråga vad sidan ska innehålla. Inlägg hittills:

  1. Utvecklingsnyheter: Logo & twitter?

3. Fråga bloggarna

Är det något ni undrar över så har ni nu chansen att fråga. Vi kommer att svara på era frågor och lägga ut det på sidan. Fråga vad ni vill, det kan vara vetenskapliga, etiska, politiska eller t ex moraliska frågor. Gå till frågeformulär

Älska dig själv

Med tanke på förutsättningarna och den obefintliga budgeten så ger vi oss själva hela 4/5 jointar för de fyra gångna åren.


(2011 kommer att få toppbetyg)

Tack för att du läser

Under 2010 hade vi drygt 200 000 besökare och runt 80 000 unika besökare.

Hjälp oss att bli ännu bättre

I väntan på nästa kalasinlägg så får du gärna hjälpa oss ekonomiskt:

Jag vill donera till Cannabis.se!

Framtiden

http://www.youtube.com/watch?v=8HcXcYlF3_0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.