Nyheter

Cannabismässa i Malmö den 23 september!

Nordic Cannabis Conference (NCC) är den första cannabismässan i Sverige och den går av stapeln den 23 september i Malmö. Syftet är att samla entusiaster från hela världen för att bemöta politiska utspel och informera allmänheten i de nordiska länderna beträffande hampa och cannabis.

Facebook-gruppen Avkriminalisera Cannabis (AKC) som arrangerar mässan behöver ditt bidrag till en crowdfunding-kampanj för att betala lokalhyra och kringkostnader.
Hittills har 78 uppbackare bidragit med 3160€, vilket utgör 53% av målet på 6000€. Endast två dagars fundraising återstår!

Mässan kommer att bjuda på företag som ställer ut, föreläsningar, paneldiskussioner, seminarier och musik.
Arrangemanget är helt gratis för besökare och vi på Cannabis.se hoppas att så många som möjligt kommer till Malmö den 23 september..!!

Arrangemanget äger rum vid Kockumsfritids konferenslokaler som ligger i närheten av Centralstationen och bara ett stenkast från skyskrapan Turning Torso.

Vägra pissa!

Mässan är enligt arrangörerna 100% drogfri och barnvänlig! Men realiteten är att svensk polis med nöje jagar konsumenter istället för langare, eller löser våldtäktsbrott för den delen. Dessutom föraktar kåren s.k. drogliberaler. Om polisen försöker plocka pinnar för statistiken under mässan varför inte vara solidarisk mot dina systrar och bröder? Låt oss motarbeta snuten med civil olydnad.
Vägra urinprov så att snuten får fullt upp med att köra folk till sjukan för att ta blodprov. På så sätt räddar du mässan och dina kamrater från att bli trakasserade av polisen.

Ta upp så mycket av polisens tid som möjligt i förhör, spela dum! Att vara korkad är en mänsklig rättighet!! Om det är sant, säg att en invandrare bjöd dig på en konstig cigarett och att du blev yr efter en stund.
Eller om du varit i Christiania tidigare under dagen och där rökt en fimp du hittade på marken, säg det. Självklart köpte du inte cannabis där eftersom det är olagligt i Danmark. Tågbiljetten som du betalade kontant slängde du såklart i pappersåtervinningen, på stationen i Malmö, när du ankom för att besöka mässan. 🙂

Länkar:

Donera till insamling (Indiegogo)

Facebook-evenemanget

SVT-nyhet om mässan

Dutty Gun (Spotify)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.