Nyheter

Coffee shops i Holland inför medlemssystem?

Hollands nya regering med liberaler (VVD), kådisar (CDA) och fascister (PVV) kommer kanske att göra om samtliga coffee shops till stängda medlemsklubbar. Möjligen kommer detta att stänga ute dig och mig på weekend i lala-land men i det långa loppet är detta positivt.

 

 

Dagens coffee shops verkar i en gråzon där försäljningen är reglerad men produktionen olaglig. Polisen jagar odlingar även i Holland men där är det åtminstone inte botten av narkopyramiden som är målet. Ytterligare reglering av denna bransch som tex krav på medlemskap för konsumenterna är något positivt och de facto legalisering. Lite som motboken fast för gräs. ; )

Vad vi ser är alltså en stegvis legalisering av cannabis i ett EU-land. Reglerad produktion och distribution av cannabis i Nederländerna ligger inte många år bort. Enligt rastaforskarna.

Länkar:
Ny holländsk regering förbjuder burka
Kanske kört för coffee shopsen -as we know them..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.