Nyheter

Danmarks levande drogdebatt – dags för marijuanamarsch!

I dagarna har det genomförts marijuanamarscher i olika delar av världen. I Danmark så demonstreras det för hampans upprättelse imorgon; lördag. Arrangörer i Köpenhamn är Hampepartiet med frontmannen Klaus Tuxen.

Enligt Danmarks TV2 så kommer även Köpenhamns Socialborgmästare Mikkel Warming att gå med i demonstrationståget. Tänk er; -I Danmark så verkar det som att en ledande politiker  (inom just arbetsområdena droger och sociala problem) vågar delta i en demonstration för cannabis!

 

 

Som vi tidigare har nämnt här i bloggen, så vill huvudstadens styrande lokalpolitiker pröva på legaliserad försäljning av cannabis för att reglera marknaden. Detta är dock omöjligt att genomföra så länge den borgerliga regeringen säger nej.

I Norge och Finland genomförs det under morgondagen demonstrationer på flera platser. Vi har visserligen upplevt liknande händelser i Sverige, även om det var några år sedan. Men nog börjar det väl ändå kännas i luften som om det snart är dags för något svenskt igen?! 😉

Kudos till Smokefest och Christianiten!

Länkar:

Socialborgmester med i hash-demo

Upp till kamp mot förbudspolitiken

Dekriminalisering av cannabis och Coffee shops i Köpenhamn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.