Nyheter

Den rödögde piraten kommenterar mässan Sverige mot narkotika

Alla som varit på mässa i arbetet vet att det sups en hel del after work. På fler än ett sätt är alkohol ett smörjmedel för affärer och kontakter. Då uppstår den intressanta frågeställningen om det drogas något under mässan Sverige mot Narkotika (13-14 maj) som pågår just nu i Örebro.

Ja, du läste rätt! En stor yta med bås och fundamentalister i korridorerna, där pengar i förlängningen byter konto. Kan ni tänka er Socionomen, Kristdemokraten, Scientologen och den fd. drogtsaren Dr. Robert DuPont från USA som skålar i hotellbaren?

 

 

Myndighetsfolk och halva Sveriges rättsväsende är så klart på plats för att cementera framtiden. Är det bara jag som tycker att denna överentusiasm från poliser och paragrafryttare om att bekämpa knarket är samhällsfarlig? Varför en sådan mördande propaganda för sina värderingar?

Ett pressmeddelande om ett nytt svenskt cannabismagasin dök häromdagen upp på nätet. Budskapet var konspiratoriskt och anklagande. Tydligen är den mesta informationen om cannabis som sprids oärlig eller t.o.m. dum. Denna nya publikation ska alltså skriva om sanningen. Timingen med MOT-mässan kunde inte ha varit bättre.

Men det är en fin fågel. Tidningen känns som en svensk High Times, fast utan reklam för coffee shops eller cannabisapotek. Men något är skumt, en paranoia om läskiga liberaler som vill legalisera knark. En annan pudding är användandet av frasen ”så kallad medicinsk marijuana” lite varstans. Det och all polisporr.

ActNow punkt nu är adressen till publikationen och det hela är väldigt anonymt. Mysteriet med cannabismagasinet tätnar. Innehållet känns nästan för trevligt och positivt för att det ska vara Torgny ”ReageraMera” Petersson som setat vid skrivmaskinen.

Vad tror du? Hassela? Scientologerna? Snuten? Konservativa libertarianer? En sak är säker och det är att en viss budget har avsatts för ändamålet. KommenteraMera.

En nyhet från hemsidan:

Politiker för narkotika
I P3-programmet Brunchrapporten häromdagen sa Piratpartiets EU-kandidat att han är beredd att rösta ja till legalisering av prostitution och vissa former av narkotika och i Oskarshamn har en av vänsterpartiets kvinnliga toppolitiker gripits för narkotikabrott.

Behöver vi sådana politiker?

Kanske ändå är Torgny, eh..?

Ett härligt citat ur blaskan:

”Cannabis tar bort övervakningskameran” vi har av vårt beteende, så därför är det som att sitta i ett pyskiskt fängelse utan att veta om att man sitter där.

Far out!

Så mycket frågor så lite sömnn.

/Kapten rödögon

Länkar:
Magasinet ActNow

Liam Murray: Sverige Mot Narkotikas mässa är rättsvidrig

[tags]cannabis, narkotika, legalisera, pirat[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.