Nyheter

Din röst i valet till EU-parlamentet: JA till en realistisk narkotikapolitik


Imorgon är det valdag och det avgörs vilka partier och politiker som ska få bestämma över oss i Bryssel. Huvudstaden i Belgien är en modern och säker europeisk huvudstad trots att landets rättsväsende ser mellan fingrarna beträffande cannabis social clubs. Där kan kollektiv ordna gemensamma cannabisodlingar som medlemmar äger en del av. I Belgien är det dessutom låga eller inga straff för mindre narkotikaförseelser. Det ses helt enkelt inte som ett allvarligt brott.

I Sverige är det en helt annan verklighet. Här är polisen en auktoritet i narkotikadebatten tillsammans med rabiata maoister som på fullaste allvar talar om en legaliseringskonspiration och mentalt förslavade knarkare, å så får vi inte glömma de driftiga scientologerna.

Vill du se en förändring i Sverige nu eller åtminstone inte först förrän om ett eller två decennier så måste du göra din röst hörd på söndag! Som det är nu finns egentligen endast två potentiella partier att lägga sin röst på. Bara Vänsterpartiet och Piratpartiet har i sin politiska plattform förslag om avkriminalisering av eget bruk och mindre mängder.
För som det är nu i Sverige, att snuten kan plocka in vem som helst för “röda ögon” och sticka kanyler i deras kroppar, ja så kan vi helt enkelt ha det i ett civiliserat Europeiskt land 2014.

För den som överväger att rösta på Sverige Demokraterna kan vi bara säga; Varför lägga sin demokratiska röst på ett parti som är en del av den nyfascistiska vågen som sveper över västvärlden. Historiskt snackar vi Franco i Spanien, Mussolini i Italien och Hitler i Tyskland. Fascism helt enkelt! Hur du än vrider och vänder på det så är SD främlings- och kulturfientliga. Kalla det rasism, icke-PK eller vad du vill.

En röst på SD är en röst FÖR bibehållna narkotikalagar och ännu värre saker som t ex tvångsmatat kräkmedel. Narkotikatester av barn osv. Även om du är missnöjd och t o m hatiskt inställd till våra politiker så finns det annat som är viktigare än det SD fantiserar om. Söker du verkligen en folkhemmets utopi? För ett mindre globalt Sverige och merkantilistisk ekonomi är just precis det, en osannolik dröm. Det är precis lika overkligt som ett narkotikafritt Sverige! Du kommer aldrig märka någon skillnad i din vardag, på gatan, även om SD får mer makt!

Vi på Cannabis.se har varit väldigt söliga på sistone. Det ska bli ändring på det nu, hängmattan är ju som bekant bästa kontorsplatsen så håll ut ett tag till. 🙂

Eller så lägger vi ner skiten, ja det gör vi om inte minst 20 personer avger ett röstlöfte (kommentera!) på ett parti som redan förstått vad som kommer hända i nära framtid. Skriv bara JA om du inte vill avslöja något om dina val. 😉

Don’t worry, be happy!

Länkar:

Nästa parti att ge upp det narkotikafria Sverige?

Avkriminaliseringen i Europa…

Cannabisbruk i forntidens norra Europa

Den mörka bilden av narkotikapolitiken

Cannabiskollektiv i Belgien ordnar skördefest

Absolutismens grepp om Sverige

Kandidaternas inställning till avkriminalisering (Aftonbladet)

Supervalåret i Sverige 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.