Nyheter

Drogtester i skolan är moralpolitik

Nästa år börjar Brinellgmnasiet med slumpmässiga och så kallade frivilliga urinprov i kampen mot droger. Nässjö kommun har givit sitt godkännande. Efter det har Skolinspektionen sagt nej med hänvisning till lagen.

 

 

Kolla Skolfronts reportage om Drogtester i Nässjö.

När Brinellgymnasiets chef var klar med intervjun kan ni vara säkra på att han stängde in sig på kontoret och ringde upp Per Johansson, kung över RNS, för att berätta hur det gick. Gubben säger i intervjun att det är en tolkning av lagen som är motivet för deras trots mot Skolinspektionens rekommendationer. Han är säkert den på skolan som sköter tombolan för drogprov, med rykten som lotter. Slumpmässigt yeah right!

Knarkkrigare, politiker och labbrockarna går hand i hand mot ett narkotikafritt Sverige. Problemet är att sällskapet aldrig kommer fram. Så hur mycket resurser är det egentligen värt att satsa på deras kamp?

När knarkkrigarna försöker forma ännu en generation är huvudstrategin drogtester i skolan, allra helst obligatoriska sådana. Snälla ni försök att förstå hur farligt det är när den fascistoida socialdemokraten i bygden säger kör samtidigt som laboratoriebranschen applåderar vid sidan om. Om vi snart inte ens äger vår egen urin så kan man undra vad nästa steg är. Varför skulle inte FRA kunna användas till att leta efter knark på hemska Internet?

Vad Sverige behöver är ett Anti-nykterhetsförbund, en grön jul och minst ett liberalt parti i riksdagen.

Första kampanjen för ett gäng militanta hedonister som vill bekämpa knarksharian skulle kunna vara vara att informera eleverna på Brinellgymnasiet om deras mänskliga rättigheter.

Mitt kiss, er moral. Mycket enkelt.

Länk:

Skolfront: drogtester i skolan

Nässjö startar drogtester av elever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.