Nyheter

E40Bulbs.se utökar sortimentet & lanserar begagnatmarknad

Den nya growshopen E40Bulbs.se som vi skrev om i förra veckan har lagt till mer varor och lanserat en köp- & säljmarknad där ni kan sälja er gamla odlingsutrustning för 50 kr / annons. Nya produkter har också tillkommit i sortimentet.

 

 

PR från E40Bulbs.se:

Numera finns en begagnatmarknad där ni kan lägga in egna annonser på begagnade saker. Mer information finner ni under Begagnat / Annonsmarknad. Vi testar delen ett tag och hoppas på att den ska funka bra för alla parter.

Nu har ännu mer spännande produkter trillat in, vi har utökat vår flotta med tält, flera krukstorlekar, LE reflektorer, 150W och 1000W HPS finns nu under kategorin HPS. För dig som klonar har vi fått hem nya produkter som heter ROOT!T, Fleximix och små drivhus med värme. Detta är några av dom produkterna vi fått hem, titta gärna runt på sidan så hittar du flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.