Nyheter

En presidentkandidat som sticker ut

Det verkar som att New Mexico snart legaliserar medicinsk användning av cannabis. NM skulle bli den tolfte staten som tillåter sjuka att lindra sina symptom med en naturlig och billig medicin. Guvernör Bill Richardson har stött lagändringen sedan han valdes och väntas skriva under den inom kort.

Amerikansk media har debatterat om detta kan påverka Bill Richardsons chanser att bli vald till Demokraternas presidentkandidat I valet 2008. Richardson är väl inte en av favoriterna men inte heller helt chanslös, hans mexikanska påbrå och meriter från företagsvärlden gör honom till en respekterad mellankandidat.

Vita huset har utan framgång försökt få Richardson att ändra sin åsikt om medicinsk cannabis. Det kan vara ett stort minus att driva denna typ av frågor om man försöker bli Amerikas nästa president.

Guvernörens kommentar:
”So what if it’s risky? It’s the right thing to do,”.

Cannabis.se säger: Bill Richardson for president!

Källa: http://www.cbsnews.com/stories/2007/03/15/ap/politics/main2576683.shtml

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.