Nyheter

Fakta: Cannabis motverkar hudcancer

Robert Melamede från Cannabis Science Inc, ett forskningsföretag i Colorado USA, har nyligen publicerat en vetenskaplig rapport om en kvinna som behandlat sin hudcancer i ansiktet med högpotent cannabissalva. Efter endast tio dagar försvann cancern på kvinnans näsa. Författaren av rapporten tar även upp faktumet att det idag finns över 600 vetenskapligt granskade artiklar om cannabinoida ämnens anticancerogena egenskaper.

 

 

Ändå finns det gott om knarkkrigare som fnyser åt naturlig medicin. För äkta agitatorer som RNS ayatollah Per Johansson är epitetet lögnare på sin plats. Det kan bara handla om dålig-förlorar-mentalitet när denne rabiata människa säger att syntetiska cannabinoidpiller är ok samtidigt som hans trupper raljerar över ADHD-medicinering av barn osv.

För lurade fotsoldater i kampen mot droger kan det fungera att berätta om den naturliga cannabisprodukten Sativex som redan är godkänd i England och Spanien mot MS-spasmer, och snart även godkänd i Sverige med hjälp av EU-bestämmelser.

Är det kristna radikaler som ska övertygas kan det fungera med argumentet om att receptet på cannabissalva finns i bibeln. Smörjelse med cannabis i har helat sjukdomar och använts som heligt sakrament i många tusen år av nästan alla världsreligioner.

Länkar:

Medical Marijuana, A Cure for Cancer? (Rapporten)

Kanada: Cannabis är ett sakrament enligt expertvittne

Kristendom och cannabis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.