Nyheter

Fascistoida knarkkrigare

Kolla hur höjdare inom RNS och ECAD ser glada ut när de fraterniserar med en kinesisk delegation från Shanghai. Det är på RNS Facebook-sida vi hittar ett uppseendeväckande foto.
På bild syns den ständige och inofficiella ledaren Per Johansson samt hans nickedocka tullaren Jessica Vikberg som är ordförande.

Vi ser även broilern Erik Leijonmarck som leder propagandaorganisation ECAD. En förening som tack och lov drabbats av nederlag senaste åren när Stockholm, Oslo och Västerås hoppat av som medlemmar och sponsorer.

Man kan bara undra vad de pratat om under mötet? Är kineserna kanske imponerade av svenskarnas hjärntvätt och propaganda? Frågar svenskarna nyfiket om praktiska men rättsosäkra interneringsläger för folk med beroendeproblem? Galgbacken för småfiskar som åkt dit för narkotikabrott? Kanske skulle ett nationellt digitaliserat poängsystem med minusavdrag för omoraliskt knarkande även kunna fungera i Sverige?

Dessa människor hatar cannabis, motverkar välbehövlig reform av narkotikapolitiken och användandet av progressiva metoder inom beroendevården!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.