Nyheter

Förespråkare av legalisering är onda

Idag inkom det en prohibitionistkommentar till inlägget Cannabis och schizofreni som väl visar den fascistoida inställning förbudsivrare har till nytänkare. Våra åsikter är tokiga, felaktiga och rentav onda. Vi har inget förstått och kraven på förändring av ett misslyckat system som dödar missbrukare skulle inte ens få yppas om knarkrigarna fick bestämma.

Svara på kommentaren ni. Var så sakliga det bara går. Fläska på med en hel hög akademiska länkar.

Kommentaren:

cannabis ökar def. risken för psykos och oxå schizofreni. Det finns inget som säger att de som drabbas efter cannabis-missbruk, skulle drabbats om de låtit bli drogen. Sitter med material från studier, med stor cohort, framför mig och alla som vill påskina att cannabis är ofarligt borde hålla sin åsikt väl dold och även sitt ev. s.k. bruk(som naturligtvis är ett missbruk), väl gömt på ”sin kammaren” tills de blir haffade av polis eller får sin psykos. Att offentligt propagera för denna drog är fruktansvärt oansvarigt. Kom ihåg: folk dör till följd av missbruk och familjer förlorar anhöriga, av en så totalt onödig anledning. Det finns ingen som helst anledning att propagera för ngn form av legalisering eller liberalisering i drogfrågan.

Svara  inte på kommentaren i detta inlägg, posta istället under hatarens kommentar.

Inga svordomar eller angrepp bara dräpande argument. You can do it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.