Nyheter

Fria Frej- Sparka Ljung!

Äntligen har högsta domstolen meddelat att artisten Frej Larssons dom från hovrätten ska prövas i högsta instans. Allting började med att narkotikapolisen Annika Ljung sysslade med punktinsatser mot artisten och andra grupper (bl a ODZ) som anses vara drogliberala.
Ljung har även motverkat Larsson genom att t ex ringa runt till artistbokare och festivaler för att ifrågasatta artistens bokningar. Frej Larsson skrev en protestlåt direkt riktad mot Ljung som polismyndigheten anser vara hot, han frikändes i tingsrätten för att sedan fällas i hovrätten.

Det ska mycket till för att HD behandlar ett överklagande. Förhoppnings kommer vi se en friande dom, som är det enda värdiga ett fritt och demokratiskt land. Vilket skulle innebära total förnedring och punkterad karriär för kulturpolisen Annika Ljung, som är chef på Södermalms polisstation i Stockholm.
Eftersom denna polis är så övertygad om sin förträfflighet i kampen mot droger blir censur av artister och genrer helt enkelt en arbetsmetod. Detta samtidigt som hon ofta målas upp som ungdomens räddare i media.

Vi har kamp mot droger och nolltolerans att tacka för den svenska kulturpolisen!

Fria Frej- Sparka Ljung!

Ps. Om du undrar varför det är farligt med lågutbildade poliser som har inflytande över kulturen, se själv hur inkompetent Annika Ljung faktiskt är:

Källor:

HD prövar domen mot Frej Larsson

Frej Larsson frias -en seger för yttrandefriheten (tingsrätten)

3 Replies to “Fria Frej- Sparka Ljung!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.