Nyheter

”Fuck Lena Hallengren”

Det är inte helt orättvist att kalla vår socialminister Hallengren för Trumps motsvarighet i den svenska narkotikapolitiken. Det spelar ingen roll vad brukarna säger! Eller vetenskapen för den delen. Inte ens Folkhälsomyndighetens uppmaning till utredning av avkriminalisering hörsammas.

Målet med narkotikapolitiken är ett samhälle fritt från narkotika! Därför kan vi inte mildra den dogmatiska inställningen till droger det minsta. Detta trots att omvärlden håller på att göra helt om. Nu senast i den amerikanska delstaten Colorado som avkriminaliserade alla droger, eftersom majoriteten av rösterna krävde reformerad narkotikapolitik, i samband med en omröstning samtidigt som presidentvalet.

Debattören Myra Åhbeck Öhrman skriver om det i tidningen Arbetet med en brinnande glöd. En kvinna hon träffade för en intervju, vars bror avlidit i en överdos, hade skrivit Fuck Lena Hallengren i sina anteckningar.

Det har redan kommit att bli en använd hashtagg (#fucklenahallengren) på svenska twitter.

Källa: ”Fuck Lena Hallengren” – Arbetet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.