Nyheter

Gå-med-i-Piratpartiet-dagen

Man kan undra varför Cannabis.se vurmar så för Piratpartiet. Tyvärr verkar det som att gamla och självklara demokratiska rättigheter som tex. meddelarskyddet av någon outgrundlig anledning inte längre ska gälla i den digitala tidsåldern. Samtidigt som vi spottar på Kinas censur så införs FRA- och IPRED-filter i våra egna digitala kommunikationskanaler. Vi fråntas våra rättigheter och det försvaras med lögner som ”kampen mot terrorism” och ”stackars artister.”

När den här typen av infrastruktur väl är implementerad är det väldigt lätt att tex. börja jaga oliktänkande som på nätet vill granska rådande narkotikapolitik eller bara lära sig mer om droger.

Gå med i Piratpartiet i dag! BliPirat.nu

Missa inte den intressanta indie-dokumentären med namnet Taking Liberties som visar hur Englands politiker effektivt nedmonterar rättssäkerheten:

[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-3351275215846218544[/googlevideo]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.