Nyheter

GemmaCert för smart analys av THC/CBD

Det här är en intressant produkt på marknaden för analys av cannabis. Den kan testa CBD och THC med en exakthet på ungefär 0,5% differens upp/ned. Något som är avsevärt mycket bättre än vissa små maskiner som redan kommit ut på marknaden.

Priset är 3599 eur med en månadsavgift på 99 eur. Det är kan låta mycket men är faktiskt nästan hälften av vad labbutrustning med likvärdig noggrannhet vanligtvis går på. GemmaCert bygger på NIR spectroscopy som är baserat på ljusvågor och testen som bara tar 3-4 minuter jämför resultatet med en referensdatabas online. Du använder en app i din smartphone för att sköta maskinen och se resultat.

Det finns flera fördelar med den här behändiga maskinen. Den är faktiskt portabel och kräver inte användning av gas. Frågan är bara om den kan mäta sig med mer traditionella maskiner baserade på gaskromatografi?

Källa: Medical Cannabis Testing Equipment Device | GemmaCert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.