alt
Nyheter

General Cannabis köper marijuana.com

Det Kalifornienbaserade företaget General Cannabis förbereder sig genom köpet av sajten marijuana.com för vad som troligen kommer förr eller senare; en total legalisering av cannabis i delstaten.
Men åtminstone tills vidare heter det att man verkar för den medicinska cannabisindustrin som enligt försiktiga skattningar beräknas omsätta cirka $45 miljarder årligen.

WeedMaps Media, som är ett dotterbolag till General Cannabis, köpte den 18 november i år för ett okänt belopp (ryktet säger $4,2 miljoner) sajten marijuana.com. Namnbytet och kontrollen över webbadressen övergår till WeedMaps någon gång tidigt i januari nästa år.

För närvarande är marijuana.com en nyhetssida och forum för nyheter och information rörande cannabis, som kan skryta med över 3,5 miljoner besökare i månaden. Den drar in kapital i första hand genom försäljning av banners och övrig reklam samt sponsorer. Det är en av de äldsta marijuanasajterna på nätet och startade redan 1995. Marijuana.com har drygt 300 000 registrerade användare i sin databas.

Länkar:

Pengar som gräs

WeedMaps Announces Acquisition of Domain Name Marijuana.com

Welcome to General Cannabis, Inc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.