Nyheter

Hampans vägar äro outgrundliga

Medicinsk marijuana är verkligen medicin, det handlar inte bara om sista alternativet eller smärtlindring för AIDS, cancer och ms-patienter. Cannabinoider varav en välkänd är THC har antiinflamatoriska, antibakteriella och anticancerogena egenskaper.

Knarkkrigare som påstår motsatsen eller förminskar betydelsen av cannabismedicin förnekar flera tusen år av mänsklig historia, hindrar forskning och vägrar att lära sig stava till vaporizer. Men framför allt: de dömer andra människor till lögnare. Att förespråka medicinsk marijuana är enligt svenska etablissemanget ett konspirerande och manipulativt sätt att få knarka i fred.

Synd att TV4 inte sökte lite på nätet om cannabis och medicinsk forskning innan sitt lagom neutrala reportage från Oaksterdam i Kalifornien:

 

 

Att någon överdriver huvudvärk eller stress för att få medicinsk marijuana i Kalifornien är inte dåligt, tvärt om. Personen ingår numera i systemet och en läkare är inblandad. Polisen behöver ej slösa resurser på dem som vill flumma till det med ört och en film tillsammans med kompisar, även dem drabbade av huvudvärk. 😉

Så här kan det också se ut:

Varför har knarkkrigare ett så stort behov att bekämpa något som uppenbarligen hjälper många människor, som det finns vetenskapligt bevis för att det fungerar och som troligen är mindre farligt än receptfria huvudvärkstabletter?

Tänk dig själv. I behandlingsrummet där missbrukarna tuktas så har du i hela din karriär sagt att cannabis slutar med schizofreni. Att drogen skulle kunna användas som medicin, ännu värre, psykiatrisk sådan är helt otänkbart för dig. Vad skulle du göra när forskning som motbevisar din knarkideologi börjar surfa runt på nätet. Det går inte längre att bekämpa dessa nyheter med lobbyism när kunskapen är vild.

Exempel:

Medicinsk marijuana & Kalifornien vs. Torgny feat. Socialstyrelsen

Ställning: 1 – 0

Barn och unga

När medicinska egenskaperna hos cannabis blir mer välkända och forskningen gjort framsteg ska såklart även barn och unga använda dessa mediciner. Självklart lär man inte patienter oavsett ålder att röka. Det finns många andra sätta att få i sig cannabinoider på.

Varför skulle inte yngre människor i konsultation med läkare kunna ta del av detta och må bättre? Vissa av dagens mediciner som används vid t.ex. ADHD är både farliga och festliga i större (illegala) doser.

Neuropsykiatriska funktionshinder

När psykisk ohälsa beror på genetiska anlag kan det vara ett stort hinder för den drabbade. Vanliga symtom vid ADHD, Asperger och Tourettes är dyslexi, beroende, ångest och depression.

Endogena cannabinoider som vi producerar i våra kroppar hjälper till med att modulera basala funktioner som hunger, smärta, fortplantning och belöning. Att cannabis (cannabinoider) då skulle kunna hjälpa mot psykologiska problem är inte alls konstigt. Det är i hjärnan vi finner extra många CB-receptorer som cannabinoider fäster i och på så sätt påverkar oss.

Forskningen på cannabinoider och psykiska besvär har redan visat mycket, inom forskarvärlden är det välkänt att cannabis med fördel kan fungera i antipsykotiskt syfte vid Alzheimers (cannabis = bra för hjärnceller) och för att glömma vid PSTD (posttraumatisk stress).

Anledningen till att knarkkrigare som Torgny vill bortförklara ADHD med onda medicinbolag är att guds tolv steg helt enkelt fungerar dåligt på dem som har anlag att missbruka.

Tänk om många som missbrukar har sådana anlag.

Post scriptum

Läs på om ADHD Torgny!

Börja med professor Gillberg, nej jag glömde.

Han är väl med på din fiendelista, då behöver man inte läsa.

Legalisera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.