Nyheter

Hanna W i CUF vill legalisera

Signaturen jamesdean på Flashback säger sig ha upptäckt en egen ”nyhet”, nämligen att Centerpartiets nya ordförande Hanna Wagenius vill avkriminalisera knark. Kul! Jag har nämligen själv undrat hur det förhåller sig med de nyvalda kandidaterna runtom på det politiska fältet och deras inställning till drogfrågorna.

Det förefaller onekligen som om Hanna Wagenius skulle ha tillräckligt med personligt kurage (en bristvara i svensk politik) för att kunna stå för sin liberala inställning i såväl drogpolitik som sexköpslagssammanhang.

Hanna och hennes kompis, libertarianen Johanna Nylander, skriver i sitt gemensamma Liberala manifest under punkt 14 att narkotikan bör avkriminaliseras samt att den nu förda narkotikapolitiken tar samhälleliga och ekonomiska resurser i anspråk, som skulle kunna användas mycket bättre.

Länkar:

14. Avkriminalisera knark

CUF’s nya ordförande vill avkriminalisera narkotika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.