Hasch banan yoghurt
Nyheter

Haschbanan in Amsterdam

Under senaste besöket i Amsterdam och rastaforskarnas laboratorium fick jag smaka på en nyskapande rätt som kommer att ingå i haschdieten. Tänk på att hasch än så länge är olagligt i Sverige!
Klicka på läs mer för att komma till receptet.

Smält smör/margarin i en teflonkastrull. Har du inget mindre kärl kan det vara bra att vinkla kastrullen något så att fettet bildar en pöl på ena sidan. Värm alltid på svag värme!

Lägg i haschbiten, det är nu det avgörs, bra hasch gör fettet brunt direkt medan dåligt kan behöva bankas ut. Ta minst ett gram eller två. Haschet ska inte fräsa bort!

Ganska direkt efter att biten är upplöst häller du ner skivade bananbitar i kastrullen. Vänd runt bananen i fettet. Låt det fräsa bara lite.
Ta grekisk yoghurt i en skål och häll på bananbitarna.

Ps.
För att utvinna de sista dyra dropparna kan mjölk hällas i den tomma kastrullen. Skaka lätt så att mjölken tar med sig oljor. Gör dig lite kaffe eller te med denna fina mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.