Nyheter

Haschdimma i Skåne

Helsingborgs Dagblad missar verklighetsanknytningen i dagens nummer med propagandanyheten om de 19 skånska kommunalråd som “protesterar mot knarkhot från väst.”

Ja, vad ska man egentligen börja med för att belysa alla felaktigheter och nonsens i den här smörjan? Kanske att Köpenhamns borgmästare, Frank Jensen, i flera år arbetat för en legaliserad försäljning av cannabis, för att bekämpa den blomstrande kriminaliteten. Det blev inte känt för några veckor sedan som det hävdas i artikeln.

Sedan behandlas folkfascisten Torkild Strandberg, kommunalråd i Landskrona, som alltså menar att en hel generation riskeras i och med knarkhotet från väst. Han säger också att nolltoleransen är central i kampen mot narkotikaförsäljning och t o m av eget bruk. Denna politiska galning har inlett ett upprop som skulle gjort självaste Don Quijote avundsjuk. Nu har 19 kommunalråd skrivit ett brev till Frank Jensen som syftar till att förklara att danskarna, som röker mest i hela Europa, och plågas av narkotikabrottslighet måste förstå och respektera den svenska modellen. 

Vad de svenska stolpskotten inte verkar förstå är att deras dravel snarare kommer att användas som ett argument för legalisering, så tack Torkild och ni andra knarkkrigare!

Avslutningsvis kan det vara på sin plats med det avslutande orden från svenskarnas brev till danskarna; en önskan om att inleda dialog kring en narkotikafri Öresundsregion. 

Hold nu kæft!

Länk:

19 kommunalråd protesterar mot knarkhot från väst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.