Nyheter

Hassela Gotland finansierar Actnow.nu med skattepengar

Internetmagasinet Actnow har under sin korta levnadstid producerat mängder med nyheter som skönmålar knarkkriget. Vem som står bakom denna publikationen framgår inte på deras hemsida.

När Hasselaprofilen och bloggaren Torgny Peterson nyligen lade ner sin blogg ReageraMera som finansierades av Hassela Gotland och meddelade att han numera ingår i Actnow så föll bitarna på plats.

Nu har bloggen Kol14 grävt i ärendet och Socialstyrelsen uppger att Hassela Gotland erhållit 180 000 + 200 000 kr för att skriva om drogprevention, ReageraMera och Actnow, under perioden 2008-2009.

 

 

Actnow är ett väldigt genomarbetat projekt. På hemsidan publiceras det flera inlägg dagligen. Vid lanseringen i maj 2009 lagom till mässan Sverige Mot Narkotika så publicerade Actnow ett elektroniskt magasin i ett professionellt utförande. Första numret som ännu inte fått någon uppföljare handlade helt och hållet om  om cannabiskriminalitet och ”så kallad” medicinsk marijuana.

Det här måste stoppas! Skattepengar går idag till att motarbeta cannabismediciner/cannabinoider och en välbehövlig reform av vår ovetenskapliga narkotikapolitik.

Hasselakonglomeratet uppmanar ju för bövelen till knarkkrig: Till försvar av kriget mot narkotika

Länkar:

Statliga bidrag till hemlig antiknarkorganisation

Statliga bidrag går till hemliga propagandamaskiner

Noll tolerans av narkotikafria utopier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.