Nyheter

Hej då meddelarskyddet

Har du kollat på Zeitgeist Addendum? Dokumentären börjar med hypnotiserande videokonst a’la Cruise/Scientologin som bedövar källkritiksnerven och sen kastar det monetära systemet i ansiktet på tittaren. Med pedagogiska modeller förklaras det att pengar är skuldsedlar som i sin tur är skuldsedlar för luft, typ. Om vi avskaffar pengar så försvinner även skuld. Kapitalism är ett ekonomiskt kastsystem där väldigt få äger väldigt mycket. Globala koncerner har mer pengar än mindre länder i Europa.

En hel del antikapitalism alltså men samtidigt så är det svårt att inte ropa jihad (HEJ FRA) när nöjesindustrin från USA stiftar lagar i Sverige och EU. Nyligen betalade justitiedepartementet porto och tryck av en glättig folder när piratjägare ville propagera i svenska skolan.

Med lagförslaget om tortyr av fildelare/Piratjägarlagen så visar verkligen vår regering att ambitionen är guldstjärnan i EU(USA?)-klassen. Statsminister Fredrik Reinfeldt säger till folket att en hel generation självklart inte ska kriminaliseras. Bakom hans rygg så jonglerar departementen med integritetskränkande lagförslag. Han sa väl aldrig något om nästa generation?

 

 

Med fula dribblingar tystas motståndet till FRA-lagen. Som en present till folket kommer en underrättelsedomstol som förhoppningsvis kommer att skydda medborgare men faktum kvarstår. Staten kommer inom en snar framtid att kontrollera hela samhällets digitala kommunikation. Genom att skapa mer dyr byråkrati så är det meningen att FRA ändå ska få rota runt.

Har någon ens räknat på vad den tekniska lösningen kommer att kosta? Det måste väl ändå på något sätt vara den här domstolen som trycker på knappen när trafikstråk vad det nu är ska öppnas eller kommer FRA få egna nycklar?

Vi skiter i det här. Avskaffa pengar!

Länkar:

Alliansens interna FRA-dokument läckt

Reinfeldt upprepar lögnen om fildelarjakten

Regeringen skickar fildelningspropaganda till skolor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.