Nyheter

High Vibes – 420! Humlegården imorgon lördag

Imorgon lördag är det 2019-04-20 och internationella cannabisdagen! I Stockholm, närmare bestämt Humlegården (vid Carl von Linnés staty) så kommer det ske en samling för alla som vill förändra den svenska synen på cannabis.
Vi har ställt några frågor till arrangören Otto Larsson, som bl.a. kandiderar till EU-parlamentet för Piratpartiet och är moderator i Facebook-gruppen Avkriminalisera Cannabis (AKC).

Varför genomför du detta?
Det är en del i mitt normaliseringsprojekt, om vi syns på gator & torg så kommer vi också höras till slut. Mitt mål är att vi i framtiden ska kunna ordna ett större 420-event för att lättare kunna samla oss kring de frågor som är viktigast för oss.

Hur mycket har du jobbat med det här evenemanget senaste tiden?
Jag har ett heltidsjobb där jag jobbar 8-17 vardagar. En app jag använder för att mäta min sömn har gett mig resultatet att jag sovit i snitt 4 timmar per natt sedan november. Den tid jag inte lägger på mitt vanliga arbete har gått till att driva min valkampanj.

Hur många tror du kommer?
Jag tror vi kommer vara 500-1000 pers som möts upp i Humlegården men vi får se, jag hoppas på fler.

Vad för slags uppmärksamhet tror du att träffen kommer att generera? Media? Polis?
Jag hoppas och tror att vi som förra året kommer att få synas i media.

Vilka är mer inblandade i organiserandet?
De andra arrangörerna har bett mig hålla på deras identitet, jag är ensam huvudarrangör.

Vad ser du mest fram emot under mötet?
Att träffa alla människor man bara haft kontakt med via internet.

När kommer cannabis att legaliseras i Sverige?
Sverige kommer legalisera förr eller senare, de har vi sett resultat på runt om i västvärlden redan, tyvärr tror jag att Sverige kommer vara sist om inte vi gör något, en röst på mig kommer att snabba på denna frågan väldigt mycket.

Bakgrund
Förra året på cannabisdagen så delade Otto och Piratpartiet ut rullpapper i Kungsträdgården, med väldigt små medel nådde man ut till hela Sverige via båda Aftonbladet och SVT. I år har han skaffat tillstånd för att samlas i Humlegården och vi kan bara gissa vad Otto planerat för att överträffa sig själv från förra året.
Alla som kan kom dit klockan 12:00 för en dag i solsken och kärlek så att vi kan förändra världen, tillsammans! <3

Facebook-evenemang:
https://www.facebook.com/events/344792863028538/

Otto Till EU

Avkriminalisera Cannabis (AKC)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.