Nyheter

Illegalt cannabiskafé i England bjuder på hårt motstånd

I det gamla imperiet finns det numera flera olagliga cannabiskaféer, ett i Lancet, West Sussex har under en längre tid gäckat den lokala polisen. Senast i förra veckan fick fastigheten påhälsning av lagens långa arm vilket var den fjärde gången på kort tid. Efter varje polisbesök har uppgraderingar av husets yttre försvar gjorts och nu senast fick polisen snällt vänta utanför porten i en kvart. Under tiden så steg en mörk rökpelare från skorstenen och när väl polisen släppts in så hittades inget kontraband men däremot en rykande hög i kaminen.

 

I och utanför fastigheten har det endast beslagtagits cannabis i så små mängder att den tyngsta åtalspunkten som kan komma ifråga är för personligt bruk. Med en sansad narkotikalagstiftning så utdöms det INTE något straff för bajs i blodet. Bajs? Förlåt, jag menar cannabis, Blame Björn Fries!

Tidningen Worthing Herald har på sin sida ett våldsamt klipp från razzia nummer två. Det påminner lite om jänkarnas Superbowl fast med en twist där endast ena laget får bära skydd.

Senaste tiden har det blåst starka förbudsvindar ifrån England. Träskallarna som propagerar för en juridisk uppgradering av cannabis från nuvarande C till B (A är farligast) spottar gärna ur sig gamla godingar som haschpsykosen, inkörsporten och den farligaste drogen av dem alla.

Den kloka nedgradering till C år 2004 av f.d. hövdingen Tony Blair & co kan alltså komma att ignoreras i ett fult försök till röstfiskeri. Det här är vad sportisarna i tv4 kallar Hawaii-hockey.

Källa:

The Argus: Police raid cannabis cafe for a fourth time

[tags]cannabis, uk, england, cannabiskafé, Tony Blair, klass C[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.