Nyheter

Jack Cole från LEAP – poliser mot knarkkriget (video)

Law Enforcement Against Prohibition är en förening för poliser och personer inom rättsväsendet som anser att kampen mot droger är ett fiasko.

Denna seriösa och politiskt starka förening pekar på länder såsom Schweiz och Portugal där dekriminalisering av illegala droger har minskat brott och antalet personer med narkotikaberoende.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZShW6HEDJPk

del 2, del 3

Legalisering leder alltså inte till kaos som knarkkrigare felaktigt påstår utan det innebär tvärtom att samhället tar kontroll över droger och på samma gång får bättre relationer till utsatta. Anledningen till att inget händer i Sverige är att vi så länge satsat på denna misslyckade politik och så mycket pengar går till fel samhällsfunktioner som tex. polisen.

Narkotika är inte ett juridiskt problem, det är ett vård- och folkhälsoproblem. Mindre pengar till polisen och propagandaorganisationer, mer till respektfull beroendevård och psykiatrin!

Legalize It!

Länk:

LEAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.