Nyheter

Jag är er nya skribent

Hej kära läsare.

Jag och er eminenta favoritbloggare Chen har känt varandra nu i snart tre veckor. Dagen då vi blev bekanta, gjordes introduktionen över en kopp kaffe, på en hemlig och undangömd plats. Vi träffades, vi diskuterade framtiden och vi smed sluga planer. Resultatet blev att jag, pundaren, ska bidra med några formidabla inlägg per vecka.

Exakt vad texterna kommer handla om är ännu oklart (jag är varken synsk, autistisk eller folkpartist) men att de kommer befinna sig i samma ”ballpark” som recensioner av musik, filmer och andra kulturella events är ingen psykotisk gissning. Det ska också tilläggas att knarkvinkeln i vissa sällsynta fall kommer att uteslutas.

Jag hoppas att ni kommer uppskatta mina välpolerade formuleringar och galet smarta tankar. Och gör ni inte det. Hey, då har vi i alla fall något att diskutera.

Recensioner utav Devin The Dude’s två nya skivor kommer dyka upp inom kort. Och ja. De kommer vara extremt läsvärda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.