Nyheter

Jantefascism eller åsiktsfrihet – vad väljer du?

Nu får hela Sverige tamejfan skärpa sig! Det är obehagligt hur kontrollsamhället smyger sig på i frihetslandet.
Allt ska övervakas, vilket Svensson med sitt rena mjöl i påsen automatiskt går med på, när argumenten är terrorism samt militariserad/digitaliserad kamp mot organiserad brottslighet.

Frågan är bara vad som händer härnäst. Skatteverket kanske undrar över hur du kan ha råd med så många dyra apparater i ditt hem eller så kanske Åkesson inför hudfärgsfiltret i kamerasystemet som kommer att se allt på VÅRA gator och torg.

Narkotikapolitiken är ett bra exempel på fascistiskt styre, där den i Sverige rådande hegemonin oavbrutet svartmålar sina motståndare med nedsättande dogmer som t ex den om drogliberalism.

 

Det här är odemokratiskt och oacceptabelt och kräver aktivt ifrågasättande från alla som inte tror på kriminalisering av ett folkhälsoproblem. För det här är ju ändå det största narkotikarelaterade problemet vi har i Sverige; inte ungdomarna, som p g a vår överlägsna kultur dricker sig till döds!
Alltså samma dödsungdomar som beställer dödsknark på dödsinternet med hjälp av dödsdatorer trots dödspropaganda från staten och av skattemedelsfinansierade,välgödda föreningar.
Maffian tjänar visserligen ofantligt med pengar på narkonomin, men människoliven, som förbudsivrarna borde hållas ansvariga för, är det viktigaste.
Vi måste avkriminalisera narkotikakonsumtion i morgon dag!

 

Länge har narkotikaförbudets försvarare lyckats hålla tillbaka sanningarna, men det kommer en dag efter Hassela ska ni veta!
En mycket intressant debatt uppstod på författarens Magnus Lintons blogg i kommentarerna.
Att polisen i allra högsta grad påverkar narkotikadebatten, kom upp till ytan tack vare diskussionen mellan Linton, Erik de la Reguera och Lasse Wierup som till en början planerade att tillsammans skriva en bok om kokain. Trion höll dock inte och Linton skrev istället på egen hand boken ”Cocaina – en bok om dom som gör det”.

Wierups och de la Reguera skrev en moraliserande bok som överdriver konsumenternas ansvar och som enligt Linton uppenbart influerats av polisen i alltför stor utsträckning. Linton menade även att samarbete med polisen så som kriminaljournalisten Wierup arbetar leder till ideologisk självcensur p g a polisers syn på narkotika.

Linton och Wierup diskuterade frågan i radioprogrammet Medierna (P1) där Lasse framstod som Bror Duktig med sina märkvärdiga ord och de ständiga, återkommande personangreppen på Magnus. Wierup försvarade sig uruselt, därför att svensk narkotikaideologi inneburit att knarkhatarna fram tills nu ägt frågan och inte behövt komma med seriösa motargument.

Hör männen bakom kokainboksbråket by Medierna

Mer om denna diskussion och länkar till artiklar:

Knark & trovärdighet

Polisen är en viktig del i detta problem. I Sverige så ses lagens väktare som heliga kor, ungefär. Det är därför kungens pojkar och flickor kan begå systematiska övergrepp med hjälp av narkotikalagar.
Vi måste kräva tillbaka rätten till våra kroppsvätskor!
Att poliser inte ska utreda poliser och att folkets beskyddare måste skolas akademisk är helt uppenbart. Vi behöver även lagstifta bort polispropaganda.

Att nazister och fascister snart är med och styr Sverige är tyvärr troligt. Vilka mördade Palme?

Rösta Pirat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.