Kai Knudsen cannabis
Nyheter

Kai Knudsen – Lögnaren vid Göteborgs Universitet

Kai Knudsen är en känd knarkkrigare och docent vid Göteborgs Universitet. Han hävdar att cannabis är farligare än alkohol för unga människor. Hans kritiserade åsikt går inte att försvara med vetenskapligt stöd så vi får väl anta att han säger så av karriärskäl. En medicinens man som försvarar Sveriges nolltolerans kan nog helt enkelt få mer stöd för fortsatt forskning.

Han har t o m fått propagera för detta i Läkartidningen. Budskapet är fullt av russinplockning och forskningsmässigt oetiska antaganden.
När Björn Johnson (docent vid Malmö Högskola) m fl ville bemöta Knudsen i läkartidningen så fick de ett nej. Dessutom stängdes kommentarsfunktionen av. Repliken publicerades istället i Dagens Medicin och i en längre version på Saklig.se.

I höst anordnar företaget Expo Medica Beroendedagen för professionella inom beroende- och hälsovården. Kai Knudsen är en av föreläsarna och det ska ske under rubriken ”Cannabis farligare än alkohol för unga? Är risken att dö i förtid större?”.

Det är dags att vi som vill se en förändrad syn på cannabis säger ifrån! Ska skattepengar gå till att sprida Knudsens lögner/propaganda?

Länkar:

Beroendedagen program

Kai Knudsen

Kai Knudsen ”debatterar” cannabisdödlighet i Läkartidningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.