Nyheter

Kan vi inte bara vara snälla mot knarkarna?

Det blir så komiskt när knarkkrigarnas nitiska statistik av narkotikarelaterade dödsfall biter dem själva i baken, hi-hi..!  Visst har rubrikerna om narkotikarelaterade dödsfall varit många och säkert har statistiken tjänat krigarna väl.
Men när det i Sverige 2010 dog många fler narkotikamissbrukare än i andra, mer liberala länder, då förklarar man sig med att det inte tål att jämföras eftersom det är så varierande faktorer i olika länder.
Ehhm.. vadå bortförklaring..?

Efter 40 års kamp mot narkotika har förbudsivrarna inte speciellt mycket data att luta sig mot, d v s belägg för att vår nolltolerans skulle vara så mycket bättre än andra mer pragmatiska, skademinimerande och över huvud taget mera realistiska helhetsgrepp på narkotikaproblemet.

Knarkkrigare borde skämmas över sin odemokratiska världsbild, sina ohederliga personangrepp och vidriga drogimperialism! Maria Larsson och hennes företrädare har misslyckats!! Alla ni som arbetar för ett narkotikafritt samhälle ska en dag komma i den sitsen att ni tvingas be om ursäkt!!!

Länkar:

Sveriges knarkpolitik sämst, inte bäst

Johan Norbergs påståenden om mig är oförskämda

Kofi Annan & knarket

Knarkkriget är passé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.