alt
Nyheter

Karlstad Teheran, samma sak

Poliser tar allt för stor plats i narkotikadebatten. Det farliga i detta är att snutarna är så partiska det bara går att vara. Med ett egenintresse som handlar om större befogenheter och ökade resurser så kan det bara sluta illa. Därför har poliser inget i narkotikapolitiken att göra!

Petter Körsvik är chef för polisens ungdomsgrupp i Karlstad men han skulle lika gärna kunna jobba inom Iranska sedlighetspolisen. I en intervju i P4 Värmland sa han i förra veckan att vissa av ungdomarna där har en ”otäckt liberal inställning till droger.”
Man kan fråga sig om han verkligen kan skilja på personerna och deras åsikter. Det verkar som att ungdomar måste tycka som han och gör man inte det ogillas det troligen av Petter Polis.
Den här smörjan som kommer ur hans mun är tamejfan odemokratisk!

Det är patetiskt att poliser spanar och slår till mot människor som använder droger när kvinnor våldtas, familjer får sina hem plundrade och kriminella dödar varandra.

Svensk polis borde förbjudas från att delta i narkotikadebatten!

Länkar:

”Värmlands ungdomar allt för drogliberala”

Dalapolisen Leif Danielsson är en lögnare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.